Vaše rješenje za označavanje i sljedivost

Primark d.o.o. integrator je industrijskih rješenja za označavanje i ekspert kada je riječ o implementaciji industrijske sljedivosti. Društvo je osnovano 1997. godine s vizijom kako će svojim znanjem, zalaganjem i ekspertizom postati vodeći sistem integrator i pružatelj usluga na domaćem i stranom tržištu. Sjedište društva nalazi se u Svetoj Nedelji te ujedno i razvojni odjel, odjel inženjeringa, servisni centar i izložbeni prostor.

U svom poslovnom krugu, Primark je poznat kao vodeći sistem integrator industrijskih rješenja za označavanje s naglaskom na individualni pristup svakom klijentu. Razvojem prilagođenih industrijskih rješenja, nastojimo povećati agilnost poslovanja klijenata i osigurati trajna rješenja koja će zadovoljiti trenutne i buduće zahtjeve označavanja. Industrijska rješenja za označavanje koje tvrtka nudi uključuju razne tehnologije laserskog, tintnog i mehaničkog označavanja te označavanje etiketama.

Primark je kroz 24 godine uspješnog poslovanja ostvario suradnju s vodećim renomiranim tvrtkama iz područja tehnologija označavanje, čime potvrđuje svoju kompetenciju. Poštujući korporativnu kulturu, tvrtka već dugi niz godina održava i njeguje partnerske odnose.

Naši partneri su: Armor, Arca, Cisco, Citizen, Cognex, Datalogic, Extreme, Godex, Honeywell, HSA Systems, JLT Mobile, Koenig&Bauer, LeadTech, NiceLabel, REA JET, Telesis, Toshiba, United Barcode Systems, Valco Melton i Zebra Technologies.

Osnovni podaci

Puni naziv društva:
PRIMARK, društvo s ograničenom odgovornošću za označivanje proizvoda i ambalaže i trgovinu
Adresa ureda: Novačka cesta 10/A
Rakitje 10437, Bestovje
OIB: 75653529088
VAT ID: HR75653529088
MB: 01311077
NKD: 2829, Proizvodnja ostalih strojeva za opće namjene

Podaci o registraciji tvrtke

Društvo je registrirano na Trgovačkom sudu u Zagrebu.
Direktor: Nenad Hercigonja
Sjedište tvrtke: Novačka cesta 10/A
Rakitje 10437, Bestovje
Temeljni kapital: l 718.200,00 kn uplaćen u cijelosti
Osnivači/članovi društva:
Nenad Hercigonja, Zlatko Mastnak

Poslovni računi

Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8223600001101320598
SWIFT: ZABAHR2X

Addiko bank d.d.
IBAN: HR9125000091101012345
SWIFT: HAABHR22

Certifikati

Tvrtka TQV Adria certificirala je tvrtku PRIMARK prema ISO 9001:2015 i 1401:2015 normama, čime je PRIMARK jedna od rijetkih organizacija certificiranih prema novoj verziji norme sustava upravljanja kvalitetom i okolišem.

ISO 1401:2015

ISO 14001 je međunarodna norma za upravljanje organizacijom s ciljem nadzora i stalnog smanjivanja negativnog utjecaja procesa i djelatnosti organizacije na okoliš i prirodne resurse. Primjenom spomenute norme tvrtka dokazuje učinkovito upravljanje aspektima okoliša svojim poslovnim aktivnostima, istovremeno vodeći brigu o zaštiti i očuvanju okoliša.

ISO 9001:2015

ISO 9001 je međunarodna norma za sustave upravljanja kvalitetom koju izdaje Međunarodna organizacija za standardizaciju ISO. Sustav upravljanja kvalitetom omogućuje koordinaciju i upravljanje organizacijskim procesima radi ispunjenja zahtjeva korisnika i regulatornih zahtjeva te radi neprekidnog poboljšanja učinkovitosti i djelotvornosti.

Naša misija je visokom i kvalitetnom uslugom ponuditi suvremena industrijska rješenja za označavanje i implementaciju sljedivosti, ostvarujući rast na domaćem i na stranom tržištu.

Naša vizija je postati referentno ime za visoko-kvalitetna industrijska rješenja kroz suradnju s vodećim, svjetskim tvrtkama. Želimo biti poželjan poslodavac našim zaposlenicima i poslovati kao odgovorno poduzeće.

Integritet
Na pošten, odgovoran i ispravan način težimo ostvarenju naših ciljeva, misije i vizije društva, poštivanjem pravila i korporativnih vrijednosti. Svaki aspekt našeg poslovanja uključuje važnost integriteta.

Odgovornost
Svjesni smo svoje uloge u djelatnosti distribucije i trgovine sustava za označavanje te prihvaćamo svoju odgovornost koja se temelji na organiziranom upravljanju prema načelima održivog razvoja.

Zaposlenici
Zaposlenici su temelj našeg uspješnog poslovanja, stoga je velik dio našeg poslovanja usmjeren na odnos prema zaposlenicima. Pružamo im poticajno radno okruženje i mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji.

Okoliš
Nastojimo koristiti energetski učinkovite tehnologije s oprezom, kako bi naš utjecaj na okruženje sveli na minimum. Certifikacijska tvrtka TQV uručila nam je certifikate upravljanja kvalitetom i okolišem. Saznajte koji su nam certifikati i priznanja uručeni!

Ponašamo se odgovorno prema našim zaposlenicima i zajednici. Ljudi s kojima radimo i radno okruženje koje kreiramo, uz konstantan odabir kvalitetnih kandidata za rad u Primarku, najveći su nam prioritet. Svjesni smo da sve naše kasnije aktivnosti i ukupna uspješnost ovise o našim timovima. Kad se zaposlite u Primarku, strukturirano ćete stjecati nova znanja i iskustva. Bit ćete suočeni s izazovima u stabilnoj industriji, koja posluje u internacionalnom okruženju. Vašu motivaciju, rezultate i uključenost procjenjivat ćemo tijekom obuke i perioda integracije na mjesečnoj razini. Vaš daljnji razvoj karijere u tvrtki ovisi o Vama. Mi ćemo Vam omogućiti da postignete svoj maksimum.

Provjerite koji su trenutno objavljeni natječaji, možda pravo radno mjesto čeka baš na vas!