Vaše rješenje za označavanje i sljedivost proizvoda

Primark d.o.o. integrator je industrijskih rješenja za označavanje i ekspert kada je riječ o implementaciji industrijske sljedivosti. Društvo je osnovano 1997. godine s vizijom kako će svojim znanjem, zalaganjem i ekspertizom postati vodeći sistem integrator i pružatelj usluga na domaćem i stranom tržištu. Sjedište društva nalazi se u Svetoj Nedelji te ujedno i razvojni odjel, odjel inženjeringa, servisni centar i izložbeni prostor.

U svom poslovnom krugu, Primark je poznat kao vodeći sistem integrator industrijskih rješenja za označavanje s naglaskom na individualni pristup svakom klijentu. Razvojem prilagođenih industrijskih rješenja, nastojimo povećati agilnost poslovanja klijenata i osigurati trajna rješenja koja će zadovoljiti trenutne i buduće zahtjeve označavanja. Industrijska rješenja za označavanje koje tvrtka nudi uključuju razne tehnologije laserskog, tintnog i mehaničkog označavanja te označavanje etiketama.

Primark je kroz 24 godine uspješnog poslovanja ostvario suradnju s vodećim renomiranim tvrtkama iz područja tehnologija označavanje, čime potvrđuje svoju kompetenciju. Poštujući korporativnu kulturu, tvrtka već dugi niz godina održava i njeguje partnerske odnose.

Naši partneri su: Armor, Arca, Cisco, Citizen, Cognex, Datalogic, Extreme, Godex, Honeywell, HSA Systems, JLT Mobile, Koenig&Bauer, LeadTech, NiceLabel, REA JET, Telesis, Toshiba, United Barcode Systems, Valco Melton i Zebra Technologies.

Osnovni podaci

Puni naziv društva:
PRIMARK, društvo s ograničenom odgovornošću za označivanje proizvoda i ambalaže i trgovinu
Adresa ureda: Novačka cesta 10/A
Rakitje 10437, Bestovje
OIB: 75653529088
VAT ID: HR75653529088
MB: 01311077
NKD: 2829, Proizvodnja ostalih strojeva za opće namjene

Registracija poduzeća

Društvo je registrirano na Trgovačkom sudu u Zagrebu.
Direktor:
Nenad Hercigonja
Sjedište tvrtke: Novačka cesta 10/A
Rakitje 10437, Bestovje
Temeljni kapital: l 718.200,00 kn uplaćen u cijelosti
Osnivači/članovi društva:
Nenad Hercigonja, Zlatko Mastnak

Poslovni računi

Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8223600001101320598
SWIFT: ZABAHR2X

Addiko bank d.d.
IBAN: HR9125000091101012345
SWIFT: HAABHR22

Misija i vizija

 • Naša misija je visokom i kvalitetnom uslugom ponuditi suvremena industrijska rješenja za označavanje i implementaciju sljedivosti, ostvarujući rast na domaćem i na stranom tržištu.
 • Naša vizija je postati referentno ime za visoko-kvalitetna industrijska rješenja kroz suradnju s vodećim, svjetskim tvrtkama. Želimo biti poželjan poslodavac našim zaposlenicima i poslovati kao odgovorno poduzeće.

Korporativne vrijednosti

 • Integritet
  Na pošten, odgovoran i ispravan način težimo ostvarenju naših ciljeva, misije i vizije društva, poštivanjem pravila i korporativnih vrijednosti. Svaki aspekt našeg poslovanja uključuje važnost integriteta.
 • Odgovornost
  Svjesni smo svoje uloge u djelatnosti distribucije i trgovine sustava za označavanje te prihvaćamo svoju odgovornost koja se temelji na organiziranom upravljanju prema načelima održivog razvoja.
 • Zaposlenici
  Zaposlenici su temelj našeg uspješnog poslovanja, stoga je velik dio našeg poslovanja usmjeren na odnos prema zaposlenicima. Pružamo im poticajno radno okruženje i mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji.
 • Okoliš
  Nastojimo koristiti energetski učinkovite tehnologije s oprezom, kako bi naš utjecaj na okruženje sveli na minimum. Certifikacijska tvrtka TQV uručila nam je certifikate upravljanja kvalitetom i okolišem. Saznajte koji su nam certifikati i priznanja uručeni!

Odgovornost prema okolišu i zaposlenicima

Ponašamo se odgovorno prema našim zaposlenicima i zajednici. Ljudi s kojima radimo i radno okruženje koje kreiramo, uz konstantan odabir kvalitetnih kandidata za rad u Primarku, najveći su nam prioritet. Svjesni smo da sve naše kasnije aktivnosti i ukupna uspješnost ovise o našim timovima. Kad se zaposlite u Primarku, strukturirano ćete stjecati nova znanja i iskustva. Bit ćete suočeni s izazovima u stabilnoj industriji, koja posluje u internacionalnom okruženju. Vašu motivaciju, rezultate i uključenost procjenjivat ćemo tijekom obuke i perioda integracije na mjesečnoj razini. Vaš daljnji razvoj karijere u tvrtki ovisi o Vama. Mi ćemo Vam omogućiti da postignete svoj maksimum.