1. Home
 2. /
 3. O nama

25. godina uspješnog poslovanja

S velikim Vam zadovoljstvom želimo zahvaliti na 25 godina povjerenja! Individualnim pristupom i razvojem prilagođenih industrijskih rješenja PRIMARK nastoji povećati agilnost poslovanja i osigurati dugoročna rješenja za označavanje proizvoda koja će zadovoljiti potrebe svake industrije. Tvrtka nudi niz proizvoda i usluga koje će zadovoljiti osnovne zahtjeve, kao i one koje zahtijevaju usluge inženjeringa i razvoj prilagođenih rješenja po principu “ključ u ruke”.

Kako započinje naša priča?

U slučaju da ne znate kad nam je rođendan, sve je započelo jednog naizgled običnog ljetnog dana, davne 1997. godine. Taj je dan bio ključan za početak naše priče i nastanak tvrtke PRIMARK d.o.o. Zahvaljujući znanju, kvaliteti i tradiciji, PRIMARK je već dugi niz godina vodeći integrator industrijskih rješenja za označavanje i sljedivost proizvoda na području jugoistočne Europe. Sjedište društva nalazi se u Svetoj Nedelji te ujedno i razvojni odjel, odjel inženjeringa, odjel telematike, servisni centar i izložbeni prostor.

 • 1997.

  PRIMARK d.o.o. osnovan je 1997. godine u Zagrebu s vizijom kako će postati vodeći integrator industrijskih rješenja za označavanje primarne i sekundarne ambalaže proizvoda. Uvođenjem širokog spektra tehnologija, tvrtka postavlja svoje temelje i postepeno proširuje znanje te asortiman proizvoda i usluga. 

 • Primark danas

  Tijekom poslovnog razvoja, PRIMARK napreduje u ostvarenju i proširenju korporativne vizije. PRIMARK danas pruža usluge iz područja automatizacije, označavanja, lijepljenja te uspješno provodi projekte sljedivosti proizvoda i djeluje kao sistem integrator pružajući rješenja po mjeri. 

 • 25. godina uspješnog poslovanja

  2022. godina vrlo je bitna za nas. Kolovoz je mjesec kada PRIMARK slavi rođendan, a ove godine obilježavamo naš jubilarni 25. rođendan. 

Konstantno ulaganje u znanje i nove tehnologije

U svom poslovnom krugu, PRIMARK je poznat kao vodeći integrator industrijskih rješenja za označavanje i sljedivost proizvoda. Zbog konstantnog ulaganja u znanje svojih djelatnika i širenje asortimana, tvrtka je danas u mogućnosti ponuditi usluge i rješenja na području automatizacije, sljedivosti proizvoda, inženjeringa, opremu za označavanje proizvoda, opremu za automatsku identifikaciju i dohvaćanje podataka, X-ray sustave i sustave za industrijsko lijepljenje.

Naši klijenti

Naši su zaposlenici najveće bogatstvo

Ponašamo se odgovorno prema našim zaposlenicima i zajednici. Ljudi s kojima radimo i radno okruženje koje kreiramo, uz konstantan odabir kvalitetnih kandidata za rad u PRIMARK-u najveći su nam prioritet. Svjesni smo da sve naše kasnije aktivnosti i ukupna uspješnost ovise o našim timovima. Bit ćete suočeni s izazovima u stabilnoj industriji, koja posluje u internacionalnom okruženju. Vašu motivaciju, rezultate i uključenost procjenjivat ćemo tijekom obuke i perioda integracije na mjesečnoj razini. Vaš daljnji razvoj karijere u tvrtki ovisi o Vama. Mi ćemo Vam omogućiti da postignete svoj maksimum.

Naši partneri

Naši certifikati