Unaprijedite svoje poslovanje uz razne pogodnosti financiranja

Saznajte prednosti zbog kojih se danas većina organizacija odlučuje upravo za najam ispisnih rješenja kroz naše usluge financiranja.

Ugovaranjem najma kompletnu brigu o ispisnom rješenju prepuštate nama. Naše tehničko osoblje brine da Vaš unajmljeni uređaj bude maksimalno pouzdan i iskorišten u svakodnevnom radu. Bez velikih početnih ulaganja osiguravate kvalitetno ispisno rješenje s kojim je jednostavno rukovati. Brige oko potrošnog materijala i redovnih servisa uređaja postaju naše, a vi se prepuštate onome što Vi najbolje radite.

Uz malu investiciju efikasan, pouzdan, moderan i tehnološki suvremen uređaj za označavanje proizvoda i ambalaže. Naše tehničko osoblje obučit će Vas kako kvalitetno koristiti brojne mogućnosti odabranog uređaja. 

Prednost ugovaranja najma jest fleksibilnost i odabir vrste financiranja koja Vam najviše odgovara. Kao Vaš pouzdani partner za ispis pratimo vaš rast, razvoj i vaše potrebe. Kako vi rastete, kako se vaše poslovanje mijenja, mijenjaju se i Vaše potrebe za raznim ispisnim rješenjima. 
Ugovaranjem usluge najma ne morate brinuti o potrošnom materijalu i servisu jer mi brinemo o Vama. Korištenjem alata za daljinsko upravljanje, u mogućnosti smo pratiti stanje uređaja, potrošnju materijala i vrijeme do sljedećeg servisa. U slučaju zastoja ili greške, sustavi za nadzor i daljinsko upravljanje omogućiti će nam uvid i slanje obavijesti čime je minimizirani vrijeme popravka.

Kako do najma?