Continuous Inkjet tehnologija (CIJ)

Continuous Inkjet pisači koriste se za ispis varijabilnih podataka malih znakova na primarnu ambalažu proizvoda, kao što su: barkodovi/1D kodovi, 2D kodovi, DataMatrix, proizvoljni tekst, logotipovi, datum, LOT broj i dr. Zbog svoje veličine, mogućnosti rada pri velikim brzinama i otpornosti na vanjske uvjete, često su integrirani na brzo-pokretne proizvodne linije. 

Drop on Demand tehnologija (DOD)

Drop on Demand pisači koriste se za ispis podataka velikih znakova na sekundarnu ambalažu proizvoda, kao što su: barkodovi/1D kodovi, 2D kodovi, DataMatrix, proizvoljni tekst, logotipovi, datum, LOT broj i dr. Usporedno s CIJ tehnologijom ispisa, DOD pisači stvaraju veće kapljice tinte, čija je razlučivost veća što rezultira većim ispisom. 

Digitalna Inkjet tehnologija

Inovativna tehnologija digitalnog Inkjet tiska omogućuje visoko-kvalitetan ispis proizvoljnih podataka i grafike pri visokim brzinama proizvodnih linija do 160 m/min. Sustavi dolaze u izvedbi kao samostalne jedinice ili s mogućnošću integracije na proizvodne linije. Velika prednost koju pruža ova tehnologija je velika cjenovna ušteda usporedno s uobičajenim ispisnim rješenjima.