Industrijska sustavi
za etiketiranje proizvoda

Modularnost u izvedbi etiketirki iz naše ponude omogućuje ugradnju različitih aplikatora za razne primjene apliciranja kao što su etiketiranje boca i staklenki, etiketiranje kutija po bilo kojoj stranici, etiketiranje preko ruba kutije, tamper-evident itd. Također je moguće precizno apliciranje etiketa za plombiranje pošiljaka, raznih ukrasnih i promotivnih etiketa i etiketa izrazito malih dimenzija.

Naša ponuda sadrži:

  • Automatske i poluautomatske industrijske etiketirke Arca
  • Print&Apply sustave Arca
  • Linijske sustave etiketiranja Arca

Automatske i poluautomatske industrijske etiketirke

Etiketirke – uređaji koji apliciraju predtiskane samoljepljive etikete iz role. Etikete se odljepljuju s pozadinskog papira preko noža te se pomoću aplikatora nanose na proizvod. Aplikatori mogu biti u obliku pneumatske ruke, valjaka, metlica i slično, a način apliciranja odabire se prema proizvodu, poziciji etikete na proizvodu i proizvodnoj liniji.

Print & Apply sustavi

Industrijske etiketirke s integriranim ispisom koje omogućuju apliciranje etiketa s varijabilnim proizvodnim podacima po principu ‘zadnje ispisano, prvo aplicirano’. Koriste se za označavanje i identifikaciju robe, paketa i paleta za potrebe praćenja proizvodnje i distribucije proizvoda. Ispis može sadržavati potpune deklaracije proizvoda, bar kodove, 2D kodove, datum proizvodnje i LOT broj te druge varijabilne podatke.​

Linijske etiketirke

Cjelovita linijska rješenja za etiketiranje sastavljena po mjeri i prema Vašim zahtjevima! Sustavi se projektiraju modularno – pojedine komponente se pažljivo odabiru u suradnji s Vama, prilagođuju se Vašem procesu i proizvodu s ciljem postizanja optimalno sustava za Vaše potrebe.