INDUSTRIJSKI INKJET PISAČI MALIH ZNAKOVA

CIJ pisači ispisuju podatke tako da tintu potiskuju kroz kontinuirani protok. Pisači sadrže dva spremnika, od koji je jedan ispunjen tintom, a drugi otapalom. Spremnici se filtriraju u glavni spremnik gdje nastaje jedna smjesa, korištena za ispis. Ispisno crijevo pisača potiče smjesu prema ispisnoj glavi, koja pomoću vibracija pretvara tok u pojedinačne kapljice. Ploča elektrode zatim elektrizira kapljice, omogućujući im da budu usmjerene prema podlozi. Kada su napunjene, kapljice se izbacuju iz ispisne glave na podlogu kako bi se postigao željeni ispis. Preostala tinta preusmjerava se prema spremniku gdje cirkulira i nastaje kontinuirani protok tinte. CIJ pisači mogu ispisivati neprekidno, velikom brzinom 24 sata dnevno. Zbog svoje veličine, mogućnosti rada pri velikim brzinama i otpornosti na vanjske uvjete, često su integrirani na brzo-pokretne proizvodne linije. Koriste se za ispis varijabilnih podataka malog karaktera, kao što su: barkodovi/1D kodovi, 2D kodovi, DataMatrix, proizvoljni tekst, logotipovi, datum, LOT broj i dr.

Naš asortiman proizvoda čine CIJ pisači vodećih svjetskih proizvođača za označavanje: Koenig&Bauer, LeadTech i REA JET. Pisači dolaze u raznim izvedbama kako bi zadovoljili standardne zahtjeve označavanja, kao i kompleksnije zahtjeve.

KONTINUIRANI INKJET PISAČI

Koriste se za ispis varijabilnih podataka malih znakova na primarnu ambalažu proizvoda, kao što su: barkodovi/1D kodovi, 2D kodovi, DataMatrix, proizvoljni tekst, logotipovi, datum, LOT broj i dr. 

PRIMJERI APLIKACIJE KONTINUIRANIH INKJET PISAČA