NOVA GENERACIJA INKJET PISAČA ALPHAJET 5X

  • Intuitivno korištenje poput pametnog telefona
  • Moderan i industrijski standard dizajn
  • Inovativna tehnologija Active Inkflow i Smart Start Technology

Koenig & Bauer Coding aktivno radi na razvoju novih tehnologija i proširenju portfelja proizvoda, posebice na razvoju novih Inkjet pisača. Nova linija InkJet pisača obogaćena je s inovativnom tehnologijom “Active Inkflow” i “Smart Start Technology”. Pisače karakterizira niska potrošnja tinte i solventa, kao i niska TCO (engl. Total cost of ownership) vrijednost.

S novim alphaJET5 X, Koenig & Bauer Coding jasno daje do znanja da je posebna pažnja posvećena jednostavnosti korištenja. Dizajn ima zaobljene rubove i eliminira gumbe i prekidače. Za robusno kućište koriste se visokokvalitetni materijali poput stakla i nehrđajućeg čelika. Pisač ima visoku razinu IP zaštite i nije osjetljiv na prašinu te se može koristiti i u osjetljivim okruženjima.

Još jedna nova značajka alphaJET5 X pisača je moderno korisničko sučelje s dodirnim zaslonom. Ovisno o svjetlosnim uvjetima, moguće je prebacivanje između svjetlosnog i tamnog načina rada. Početni zaslon može se individualno konfigurirati za korisnika.